Stand-up comedy cu Badea, Natanticu, Mane și Elena Voineag

Stand-up cu Dan Badea, Cosmin Natanticu, Mane Voicu și Elena Voineag la Hop Garden

Serile de vară merg bine cu show-urile de stand-up, alături de prieteni!

Distractia continua la Hop Garden si Fool de vara cu artisti de excepție: Dan Badea, Cosmin Natanticu, Mane Voicu și Elena Voineag!

In deschidere: Mukinka! 

Restaurant: Hop Garden (Splaiul Unirii 225)

Data: Sambata, 27 iunie

Ora: 21:00

Bilete: https://bilete.thefool.ro

 

Toate evenimentele organizate la terasa Hop Garden respectă cu strictețe regulile de distanțare socială impuse de autorități. Localul asigură o igiena riguroasă a tuturor spațiilor interioare și exterioare și respectă în totalitate ultimele norme și proceduri legale, pentru ca personalul, invitații și clienții să fie in deplină siguranță.

Despre ”Fool de Vara”

Fool de Vara” este un proiect de entertainment ambitios, care lanseaza cea mai mare scena de comedie in aer liber din Bucuresti. “The Fool” muta show-urile de stand-up comedy la terasa Hop Garden si promite spectacole incendiare si portii sanatoase de umor. Cei mai cunoscuti artisti de stand-up din tara, cei mai îndrazneti magicieni, cele mai complexe personaje va prezinta o diversitate de spectacole, într-o atmosfera de vacanta.

Despre Hop Garden

La Hop Garden gasiti un mix de servicii care asigura petrecerea unui timp de calitate si trairea unor experiente memorabile. Beraria Hop Garden este un local pentru si despre prieteni, situat in Splaiul Unirii, nr. 225 si deschisa în 2018. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa ampla, este potrivita atat pentru povesti la o halba de bere “asezonata” cu delicii culinare, cat si pentru evenimente private si corporate organizate într-un cadru informal.

Hop Garden face parte din complexul de agrement specializat in organizarea evenimentelor Magic Park by Hop Garden, alaturi de Magic Ballroom si Magic Bistro.