Grădina cu Filme. Evenimente

Gradina cu filme

Program evenimente:

 

PROGRAM-IULIE-GRADINA-CU-FILME-2020-1024x759

Concert Zum: 24 iulie // ora 20:00

Vineri, 24 iulie, de la ora 20:00, vă invităm să ieșim din Zoom-ul online și să ne bucurăm de concertul ZUM live! Proiectul ZUM este o îmbinare specială de pop și world music, o combinație de sonorități etno cu ritmuri moderne. 

Improvizațiile melodice se împletesc cu sweep-uri electronice, creând un sound fresh și funky, ceea ce îi conferă show-ului dinamism, lirism și chiar accente de umor, toate împreună conturând acea calitate pe care orice artist și-o doreste: unicitatea.

Bilete: https://www.bilete.ro/concert-zum

 

Stand-up comedy – Girl’s Night: 25 iulie // ora 21:00

Sâmbătă, 25 iulie, de la ora 21:00, umorul este garantat la Grădina cu Filme, unde ne bucurăm de prima seară de stand-up din această ediție. Patru dintre cele mai fantastice femei ale stand-up-ului românesc – Ioana State, Teodora Nedelcu, Elena Voineag şi Ioana Luiza – pun în scenă un show pe cât de simplu, pe atât de amuzant: Stand-up Comedy – Girls’ Night! Femeile au căpătat o voce puternică și nu le e frică să spună lucrurilor pe nume. Doamnele acestea au trăit multe, au văzut multe și au râs de fiecare situație în parte, iar acum împărtășesc tuturor, fără perdea, din experiența de viață.

Ioana State e ca doctorul tău – îţi zice de la prima întâlnire tot ce e în neregulă cu tine. Teodora Nedelcu e de neoprit: le are şi cu stand-up-ul, şi cu fashionul. Elena Voineag e o fire curioasă, dar nu îndeajuns încât să descopere tainele dimineţilor dinainte de două cafele tari. Ioana Luiza o să deschidă seara în tonul caracteristic – cu mult entuziasm şi un dram de feminism. Un dram e puţin spus, femeia e la o cădere de calciu distanţă de a o lua cealapa.

Bilete: https://www.bilete.ro/stand-up-comedy-girl-s-night/

 

Seara Filmului de Dans – Rhythm Is It!: 28 iulie // ora 21:00

Marți, 28 iulie, de la ora 21:00, în cadrul programului Seara Filmului de Dans, în parteneriat cu Goethe Institut București, vom proiecta filmul „RHYTHM IS IT!”, în regia lui Thomas Grube și Enrique Sánchez Lansch.

„Primul proiect educațional de anvergură al Orchestrei Filarmonicii din Berlin, sub îndrumarea coregrafului britanic Royston Maldoom: 250 de copii și tineri din medii sociale și geografice diferite îi studiază coregrafica pentru a lui Stravinsky. Între timp, Filarmonica din Berlin este ocupată să repete compoziția lui Stravinsky, conduși de Sir Simon Rattle. Acest documentar vibrant culminează cu un spectacol mult lăudat în Treptow Arena.”

Subtitrare în limba engleză. 
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=9Pu_aYEMcDk

Accesul începând cu ora 20:00.
*Intrarea liberă cu rezervare: https://www.bilete.ro/seara-filmului-de-dans-rhythm-is-it/

 

Seara Filmului European – Sezonul de vânătoare: 30 iulie // ora 21:00

Joi, 30 iulie, de la ora 21:00, în cadrul programului Seara Filmului European, în parteneriat cu Centrul Cultural Turc Yunus Emre, vom proiecta filmul „Sezonul de vânătoare”/„Av Mevsimi”.

„Sezonul de vânătoare’’ este un film regizat de Yavuz Turgul, care reunește, în aceeași producție, trei nume importante ale cinematografiei turcești: Șener Șen, Çetin Tekindor și Cem Yılmaz. Filmul, care spune povestea a trei polițiști a căror viață este dată peste cap în timpul unei anchete de omor. Subtitrare în limba engleză.

Sinopsis:
Cu experiența, intuiția și abilitățile sale de detectiv, Ferman (Șener Șen), pe care întreaga organizație îl numește „Vânătorul” și „Deli” İdris (Cem Yilmaz) sunt doi polițiști, la fel de apropiați ca un tată de fiul său. Acestui duo se alătură calmul și liniștitul Hasan (Okan Yalabık), absolvent de antropologie și ofițer de poliție novice. O tânără care a fost ucisă îi va aduce pe aceștia față în față cu Acid, un traficant de droguri, Battal Çolakzade (Çetiner Tekindor), unul dintre cei mai bogați oameni din Turcia, precum și Abbas și Waqqas, frații fetei. Crima pe care încearcă să o soluționeze va schimba viața acestor trei polițiști.

Accesul începând cu ora 20:00.
*Intrarea liberă cu rezervare: https://www.bilete.ro/seara-filmului-european-sezonul-de-vanatoare/

 

Proiecție de Film – Downton Abbey: 31 iulie // ora 21:00

Vineri, 31 iulie, vă invităm în Grădina cu Filme să ne bucurăm de „fenomenul mondial numit Downton Abbey, care și-a făcut intrarea grandioasă pe marile ecrane. Famila Crawley și angajații lor se pregătesc pentru cel mai important moment din viața lor: vizita regelui și a reginei. Vizita alaiului regal va declanșa scandaluri, va face să se înfiripe iubiri, va lăsa în urmă intrigi care vor pune sub semnul întrebării viitorul conacului Downton. Filmul este regizat de Michael Engler, după un scenariu scris de creatorul serialului de televiziune, Julian Fellowes, și îi are în distribuție pe actorii care se regăsesc și în serial.”
Subtitrare în limba română.

Trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=tu3mP0c51hE

Accesul începând cu ora 20:00.
*Intrarea liberă cu rezervare: https://www.bilete.ro/proiectie-de-film-downton-abbey/


__
*Bilete/rezervări pe www.Bilete.ro și la casa de bilete Creart.
**Rezervările la evenimentele cu intrare liberă își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva/achiziționa bilete: 
https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/