𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 – 𝟒 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 – pe terasa Berăriei H vor răsuna chitarele trupei 𝗔𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁, într-un concert inedit despre optimism și prietenia dintre noi, despre toleranță și, mai ales, despre iubire.

Vino și tu să ascultăm și să cântăm piesele pe care le îndrăgești atât de mult precum ”Ești frumoasă” (care a devenit imediat piesă de rezistență a formației), ”Iubirea” sau piese de pe ultimul album ”Lasă-te dus”.

𝗗𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗔𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁:
Fondată încă din 1984, trupa Antract a cântat pe cele mai mari scene ale rock-ului din România si în compania multor nume grele ale rock-ului internaţional: Uriah Heep, Metallica, Jetro Tull, Dio. Iar în 2011 au câștigat secțiunea pop-rock la Romanian Top Hits Music Awards cu piesa ”Pentru tine nou”.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

OPEN DOORS: 18:45 // SHOW: 20:45

Partener: Zile si Nopti

☎ 𝐑𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐞 𝐟𝐚𝐜:
➡ Prin FORMULARUL WEB: https://www.berariah.ro/ev/antract-4-sep
➡ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
➡ 0725 345 345 / 0743 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
➡ vreau@berariah.ro