HoRes Conference 2020

Hores Conference

Crowne Plaza Bucharest, Poligrafiei 1, Bucharest, Romania

Revista HoRes si Forever Young Magazine SRL va multumesc pentru participarea la HoRes Conference 2019 si va invita cu drag la HoRes Conference 2020!

Tematica evenimentului urmareste atat analiza anului 2020 si posibile solutii pentru criza coronavirus, pentru adaptarea la noua normalitate si pentru supravietuirea unitatilor de alimentatie publica si de cazare, cat si cum s-au adaptat profesionisti din industrie la noua normalitate si ce solutii au gasit pentru a merge mai departe cu business-urile lor.

Evenimentul se desfasoara OFFLINE, cu respectarea normelor legale de siguranta.
Participarea la eveniment se va face cu respectarea regulilor de distantare fizica si cu purtarea mastii de protectie.
Prezenta implica acceptul respectarii recomandarilor organizatorului si normelor legale privind distantarea fizica pe toata durata desfasurarii evenimentului.

In acest an aparte, accesul la eveniment al operatorilor horeca (proprietari si management din hoteluri, restaurante, cafenele) se face GRATUIT, in limita locurilor disponibile, in baza unui formular de participare pe care il puteti solicita la adresa de e-mail: office | hores ! ro.

Organizatorii isi rezerva dreptul de selectare a participantilor la eveniment.
Pentru orice alta categorie de public (furnizori horeca etc.), accesul se face pe baza de bilet, al carui pret este de 150 euro / persoana (nu se aplica TVA).

Rezervari: office@hores. ro

Sursa info: Facebook Forever Young Magazine