Tendintele anului 2021 in organizarea evenimentelor private: Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si eleganta

Magic Ballroom

Pentru ca anul 2020 a fost atipic in domeniul organizarii evenimentelor, cu perioade de ”lockdown” total si restrictii de toate felurile care si-au pus amprenta asupra micilor si marilor evenimente, private si publice, organizatorii de evenimente se pregatesc pentru un an 2021 incarcat de evenimente, multe preluate din evenimentele amanate anul acesta. De aceea, in 2021 se preconizeaza ca va creste numarul de evenimente organizate in zile atipice, precum vineri sau duminica.

Daca in 2020 culoarea anului a fost albastrul clasic, in 2021 culoarea anuntata de specialisti este Aqua, o nuanta aproape identica albastrului deschis al oceanelor. Specialiştii in cromatica o considera o nuanţa relaxanta, care inspira libertate, incredere şi pofta de viaţa, atat de necesare dupa perioada grea traversata in 2020. Se pastreaza totusi in centrul atentiei si tonurile de verde, in special in cazul evenimentelor desfasurate in aer liber.

 

Si in 2021, din considerente estetice si legislative deopotriva, se va pune accentul pe decorurile naturale si pe evenimentele desfasurate in aer liber, pe terase inverzite si inflorite, in localuri situate in parcuri pline de verdeata sau pe malul piscinei, cum este Parcul Moghioros. Cu toate astea, nuntile in aer liber, pline de simplitate si rafinament, vor continua sa aiba un farmec aparte, generand acea atmosfera de relaxare si bun gust pe care o iubesc familiile moderne.

In cazul spatiilor interioare, in special la nuntile de iarna si toamna, se va pune accentul pe decorurile florale, cu copaci interiori, naturali sau artificiali, cu aranjamente florale elegante si saloane aerisite, spatioase si luminoase. Un avantaj cert il vor detine saloanele cu terase potrivite pentru a fi amenajate ca spatii de fumat sau ca zone pentru cununii si receptii informale, dotate cu incalzitoare pentru sezonul rece sau cu aparate de aer conditionat portabil.

Scaunele Chiavari se pastreaza in tendinte si in 2021, oferind evenimentului un aer elegant si boem in acelasi timp, in special in cazul nuntilor in care atmosfera este voit relaxata, prin tinuta, culori si amenajare. Totodata, in 2021, nuntile elegante integreaza scaune elegante si confortabile, perfecte in saloanele impodobite fastuos, cu candelabre si lumini puternice. De aceea, pentru a pune in evidenta frumusetea si calitatea scaunelor, tendinta anului 2021 este de a renunta la husele de pe scaune.

Magic Ballroom

Luminile arhitecturale sunt un ”must have” al evenimentului anului 2021, pentru o nunta plina de romantism. Luminile difuze folosite in momente cheie ale evenimentului potenteaza misterul si ofera un confort mai mare invitatilor care pot dansa fara teama ca le vor fi judecate miscarile de dans.

In 2021, simplitatea si eleganta vor fi ridicate la rang de arta, in special in ceea ce priveste stilul rochiei de mireasa. Rochiile albe, cu croiala simpla, din materiale fine si elegante, vor inlocui materialele grele si broderiile ample ale anilor anteriori.

Coltul special amenajat pentru fotografii (photo-cornerul), devenit un trend in ultimii ani, alaturi de cabina foto (Magic Mirror), se va mentine si in 2021, iar fotografiile realizate pe loc, pentru fiecare invitat, vor continua sa inlocuiasca marturiile clasice cu succes.

Culoarea dominanta a anului 2021, nuanta oceanului in serile calduroase de vara, isi va pune accentul atat in alegerea culorii dominante a evenimentului, precum si pe tot ce inseamna papetaria de nunta (invitatii, plicuri, meniuri, place card-uri etc).

Articol scris de Daniela-Dalia Seghedi,

Director Executiv complex Magic by Hop Garden

 

Despre Magic by Hop Garden

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Complexul include 3 spatii de evenimente:

-Magic Ballroom este un spatiu de evenimente cu o suprafata de 800 mp., impartita in doua saloane specializate in organizarea de evenimente private si corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane si Salonul Grand cu o capacitate de pana la 270 de persoane.

-Hop Garden Parc este o gradina de vara situata in interiorul parcului Drumul Taberei si ocupa o suprafata de 1000 mp., cu acces din parc si din interiorul strandului. Cu o capacitate totala de pana la 500 de locuri la masa, impartite intre cele trei niveluri de terasa si restaurant, localul beneficiaza de un meniu diversificat, un cuptor din caramida pentru pizza si gratar in aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare in natura sau pentru petreceri private in aer liber.

-Hop Garden este o berarie lansata in 2018 si singurul spatiu al grupului Magic by Hop Garden situat in Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa de 400 de locuri, este potrivita atat pentru intalniri cu prietenii, cat si pentru evenimente private si corporate organizate intr-un cadru informal.

Contact Magic by Hop Garden

Email: pr@magic-park.ro

Telefon: 0770 448 443/ 0748 116 938

www.magic-park.ro

www.hopgarden.ro