Deschiderea oficiala a primului restaurant Prepelitescu-Hop Garden din Bucuresti

Prepelitescu-Hop Garden

Prepelitescu-Hop Garden

Vineri, 7 mai, la ora 12.00, restaurantul Prepelitescu-Hop Garden se deschide oficial in Drumul Taberei nr. 115, Bucuresti (intrarea in Parcul Drumul Taberei – fost Parcul Moghioros), in cadrul complexului Hop Garden.
Folosind ingrediente fara E-uri, meniurile noastre sunt astfel gandite incat sa potoleasca atat foamea adultilor, cat si poftele copiilor de ceva delicios.

De aceea, incepand cu data de 7 mai, va asteptam zilnic, intre orele 12.00 – 21.00, cu preparate din carne si oua de prepelita, precum: ciotoiase de prepelita, scotish eggs, crochete de prepelita, fingers din piept de prepeliţa, nuggets, burger de prepelita, thuringer de prepelita afumat, oua caramelizate, fresh eggs cu iaurt, carne’n pita, gyros de prepelita etc.

Despre Magic by Hop Garden

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.
Alaturi de noul restaurant Prepelitescu, complexul include alte 3 localuri:

-Magic Ballroom by Hop Garden este spatiul de evenimente private si corporate cu o suprafata de 800 mp., impartita in doua saloane specializate in organizarea de evenimente private si corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane si Salonul Grand cu o capacitate de pana la 270 de persoane.

-Hop Garden Parc este o gradina de vara situata in interiorul parcului Drumul Taberei si ocupa o suprafata de 1000 mp., cu acces din parc si din interiorul strandului. Cu o capacitate totala de pana la 500 de locuri la masa, impartite intre cele trei niveluri de terasa si restaurant, localul beneficiaza de un meniu diversificat, un cuptor din caramida pentru pizza si gratar in aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare in natura sau pentru petreceri private in aer liber.

-Hop Garden este o berarie lansata in 2018 si singurul spatiu al grupului situat in Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa de 400 de locuri, este potrivita atat pentru intalniri cu prietenii, cat si pentru evenimente private si corporate organizate intr-un cadru informal.

Detalii si rezervari:
Telefon: 0770 448 443/ 0748 116 938