Radu Onisoru

Radu Onisoru: Fonduri nerambursabile de peste 17,5 milioane de euro

In perioada mai 2019 – iunie 2021, compania de consultanta pentru afaceri si management AMC Strategy Consulting, condusa de expertul in accesarea fondurilor europene Radu Gelu Onisoru, a redactat proiecte in valoare de peste 17,5 milioane de euro finantare nerambursabila, pentru societati din Regiunea Nord-Est. Din totalul fondurilor europene solicitate de companie pentru clienti, 82% reprezinta finantare prin Programul Operational Regional pentru proiecte initiate de societati comerciale private si 18% fonduri nerambursabile accesate prin Programul Operational Infrastructura Mare, pentru proiectul ”Oncologia – prioritate medicala, chiar si pe timp de pandemie” derulat de Institutul Regional de Oncologie Iasi.

Din totalul fondurilor europene solicitate de compania AMC Strategy Consulting in cei 2 ani de activitate, 40% reprezinta finantari pentru proiectele initiate si derulate de societati, finalizate sau in curs de implementare, iar 60% sunt bugete pentru proiecte in curs de aprobare.

”Compania de consultanta strategica in afaceri si management AMC Strategy Consulting a aparut ca un raspuns la nevoia de finantare presanta din ultimii ani, in special in contextul perioadei dificile pe care o traversam. in ultimii 2 ani, eu si echipa ne-am straduit sa contribuim la atragerea fondurilor nerambursabile atat de necesare dezvoltarii si cresterii societatilor comerciale din Regiunea Nord-Est. Pana in prezent fondurile atrase de noi prin Programul Operational Regional au ajutat zeci de companii sa-si extinda activitatea si capacitatea de productie, sa se dezvolte prin achizitia unor echipamente si tehnologii noi, intr-un cuvant sa se modernizeze”, a declarat Radu Gelu Onisoru, director al companiei de consultanta strategica AMC Strategy Consulting.

Radu Onisoru

Societatea AMC Strategy Consulting este cel mai important furnizor de servicii de consultanta in accesarea Fondurilor Europene din regiunea Nord-Est. in cei 2 ani de activitate, echipa condusa de Radu Gelu Onisoru a scris si implementat zeci de programe de diferite marimi, la nivel local si regional, in regiunile Nord Est, Centru si Sud Est.

Proiectele europene redactate de echipa companiei in cei 2 ani de activitate pentru societatile private au ca obiective: diversificarea activitatii companiilor, cresterea activitatii firmelor prin dotarea cu echipamente tehnologice noi si introducerea de tehnologii noi, in vederea dezvoltarii durabile a societatilor, dezvoltarea activitatii firmei prin modernizarea infrastructurii, extinderea activitatii firmelor prin construirea unor noi spatii de productie etc.

 

Despre Radu Gelu Onisoru
Director al companiei de consultanta strategica AMC Strategy Consulting si coordonator al activitatii de redactare si depunere proiecte europene, expertul in accesarea fondurilor europene Radu Gelu Onisoru ofera servicii de consultanta antreprenoriala si manageriala, sprijinind activitatea a zeci de companii din domenii diverse. Cu o experienta vasta in redactarea si implementarea proiectelor europene, Radu Gelu Onisoru a fost implicat in zeci de proiecte sociale, organizand sute de evenimente diferite.

Din 2015 este director al departamentului de formare profesionala si fonduri europene si coordonator de activitati socio-economice in cadrul Asociatiei Centrul Diecezan Caritas Iasi, activand de 8 ani in sectorul non-profit si oferind sprijin in desfasurarea programelor sociale adresate tuturor categoriilor sociale vulnerabile.

In ultimii 5 ani a contribuit la derularea cu succes a proiectelor europene de sprijinire a reinsertiei pe piata muncii a categoriilor defavorizate din Regiunile Nord Est, Centru si Sud Est.

Despre AMC Strategy Consulting
AMC Strategy Consulting SRL este o societate care isi desfasoara activitatea in domeniul consultantei pentru afaceri si management.
Serviciile companiei includ consultanta, indrumare sau asistenta operationala pentru firme si servicii publice cu privire la proiectarea metodelor sau procedurilor, programe de urmarire si gestionare a costurilor, proceduri de control bugetar, consultanta si asistenta acordata pentru planificare, organizare eficienta si control, managementul informatiei etc.
Scopul companiei este de a oferi asistenta in managementul strategic, in managementul organizatiei, in management operational asociat lantului de aprovizionare – distributie si management financiar, dar, mai ales, in managementul fondurilor nerambursabile.

Contact:
AMC Strategy Consulting
str. Sararie nr. 134 Iasi – Romania
Telefon: 0232.210.085
E-mail: echipa@radugeluonisoru.ro
Website: www.radugeluonisoru.ro