Un nou local deschis in centrul Bucurestiului

Deschidere restaurant PreGATITI (10)

Business Center The President gazduieste restaurantul preGATITI

Luni, 2 martie, incepand cu ora 10.00, a avut loc deschiderea restaurantului cu autoservire preGATITI, in centrul Bucurestiului. Localul este situat in cadrul centrului de afaceri ”Business Center The President”, un ansamblu imobiliar construit pe bulevardul Dacia nr. 169 (colt cu strada Mihai Eminescu si Calea Mosilor) de antreprenorul Corin Romanescu, proprietar si manager al Centrului de Evenimente The President. Centrul de afaceri cuprinde spatii destinate exclusiv inchirierii, primele companii cu care s-au incheiat contracte de afaceri fiind dm drogerie markt si TED’S COFFEE CO.

Deschidere restaurant preGATITI

Localul preGATITI este situat la parterul cladirii de 5 etaje si ocupa o suprafata de 125 mp., cu cale de acces pentru clienti din bulevardul Dacia si o capacitate totala de 50 de locuri la masa. Evenimentul de lansare a localului a avut loc in restaurant, pe 2 martie, intre orele 10.00- 17.00.

 

Amenajat intr-un stil nou, modernist, noul local combina elementele de decor cu tendinta vintage cu mobilierul modern, inscriindu-se pe linia urmata de restaurantele cu autoservire deschise in perioada 2019-2020, cu accent pe functionalitate si relatia dintre oameni. Localul ofera incaperi luminoase, mese lungi si scaune inalte potrivite pentru angajatii care isi doresc sa ia masa in grup.  

Deschidere restaurant preGATITI

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafata construita desfasurata de aproape 5000 mp., dispusa pe 8 niveluri (2S+P+5E). Cladirea cuprinde 4 zone: subsolul cladirii cu o suprafata de 1500 mp. include 50 locuri de parcare dispuse pe doua niveluri, baza cladirii cu 3 spatii comerciale ce au o suprafata totala de 650 mp., cele 5 etaje ce ofera spatii de birou si terase cu o suprafata totala de 2850 mp. si peste 100 mp. spatii publicitare Outdoor si Indoor, dispuse pe fatada cladirii si, respectiv, in interior.

 

”Deschizand un nou local in cadrul centrului nostru de afaceri, ne straduim sa venim in sprijinul angajatilor tuturor companiilor din cadrul Business Center The President si nu numai, oferindu-le mancaruri gustoase, preGATITE intr-un spatiu modern, amenajat ca sa raspunda tuturor cerintelor legislatiei din sectorul HORECA. Designul modern al cladirii noastre se potriveste perfect cu afacerile moderne, aflate in plina dezvoltare, pe care le gazduieste. Iar un restaurant este un ”must have” al oricarei cladiri de birouri care se respecta, de aceea parteneriatul cu preGATITI vine pe linia de business initiata de Business Center The President pentru dezvoltarea acestei zone incarcate de poezie si atmosfera”,  a declarat Corin Romanescu, proprietar si dezvoltator Business Center The President.

Restaurantul cu autoservire preGATITI este o aparitie inedita pe piata HORECA din capitala. Prin denumire si logo, restaurantul nostru incearca sa se diferentieze de ceea ce exista in prezent pe piata restaurantelor de profil: preGATITI se scrie fara diacritice, creand atat o analogie cu termenul romanesc PREGATITI (cu mancaruri gustoase, potrivite pentru a fi savurate rapid, in pauza de pranz), cat si cu Italia (in stilul limbii italiene este realizata transcrierea siglei), deoarece preparatele italiene ocupa un loc de cinste in meniul restaurantului. Insa, indiferent de felul in care va fi pronuntata ori scrisa sigla noastra, ne asiguram ca vom oferi clientilor cele mai gustoase preparate, preGATITE intr-un spatiu amenajat cu cele mai noi si mai moderne echipamente. Si ii invitam pe toti cei ce doresc sa se bucure de o masa gustoasa, sa ne viziteze zilnic, de luni pana vineri!”, a declarat Marius Moise, proprietar restaurant preGATITI.

Deschidere restaurant preGATITIDeschidere restaurant preGATITI

Despre Business Center The President

 

The Business Center The President este un spatiu de afaceri construit in perioada 2018-2019 de Corin Romanescu, un antreprenor cu peste 20 de ani experienta de leadership.

 

Spatiile Business Center The President sunt potrivite pentru restaurante si terase, birouri si sali de conferinta, magazine si panouri Outdoor si Indoor, compania preconizand o cifra de afaceri de 1 milion de euro pe an din contractele de inchiriere.

Dotarile cladirii cuprind finisaje si instalatii clasa A, tamplarie Schüco, geamuri 4 seasons, fatada ventilata cu placi de ceramica/ marmura, sistem integrat de climatizare, control video, sistem card acces, internet Wi-Fi, doua ascensoare (auto si de persoane), grupuri sanitare, chicinete si spatii tehnice la fiecare etaj.

 

Manager & Proprietar al Centrului de Evenimente The President si Business Center The President, Corin Romanescu este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane. In ultimii ani, Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership si programe de CSR, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale, precum: Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP, programul educational ”Sanatate prin aqua gym”, programul cultural ”Vinum Et Carmina, programul educational ”Toamna se numara… nuntile”.

Deschidere restaurant preGATITI

Contact si detalii suplimentare:
Telefon: 0720 047 541

Email: corin-romanescu@business-center-the-president.ro

Email2: pr@business-center-the-president.ro

Website: www.business-center-the-president.ro

Website: www.corin-romanescu.ro

Adresa: Bd. Dacia nr 169 (colt cu Str. Mihai Eminescu si Calea Mosilor), sector 2, Bucuresti.