Evenimentele anului 2022: Foarte multe, vesele, colorate si pline de viata

Evenimentele anului 2022: Foarte multe, vesele, colorate si pline de viata

Evenimentele anului 2022: Foarte multe, vesele, colorate si pline de viata

Dupa o perioada in care industria organizarii de evenimente a fost greu incercata, se estimeaza ca anul 2022 va aduce o reintoarcere la normalitate.

Deoarece in 2021 mai mult de jumatate din sezonul de evenimente a fost blocat, odata cu revenirea preconizata pentru anul viitor se estimeaza un sezon 2022 foarte plin, ce s-ar putea derula pe tot parcursul anului.

De aceea, organizatorii de evenimente se pregatesc pentru un an 2022 incarcat, cu multe evenimente preluate dintre cele amanate in anii 2020-2021. Din acest motiv se preconizeaza ca in sezonul urmator va creste extrem de mult numarul de evenimente organizate in zile mai putin folosite, precum vineri sau duminica, precum si in perioadele atipice (post, vacante etc.).

In 2021 culoarea anuntata de specialisti a fost Aqua, o nuanta aproape identica albastrului deschis al oceanelor, o nuanţa relaxanta, care inspira libertate, incredere şi pofta de viaţa, atat de necesare dupa perioada grea traversata. in 2022 se va pastra tendinta spre culori vii, inspirate din culorile naturii (galben, albastru, verde, maro, portocaliu, bordo, violet, gri, roz), nuante ce vor fi folosite atat in rochiile domnisoarelor de onoare, cat si in amenajarile interioare si exterioare, precum si in culoarea dominanta a evenimentului si pe tot ce inseamna papetaria de nunta (invitatii, plicuri, meniuri, place card-uri etc).

Dupa doi ani dificili pentru invitati si organizatori totodata, in 2022, din considerente estetice si materiale deopotriva, se va pune din nou accentul pe decorurile naturale si pe evenimentele desfasurate in aer liber, pe terase inverzite si inflorite, in localuri situate in parcuri pline de verdeata sau pe malul piscinei, cum este Parcul Moghioros.

Evenimentele anului 2022: Foarte multe, vesele, colorate si pline de viata

In cazul zonelor interioare, in special la nuntile de iarna si toamna, se va pastra tendinta anilor anteriori de impodobire a spatiilor cu decoruri florale, cu copaci interiori, naturali sau artificiali, cu aranjamente florale elegante si saloane aerisite, spatioase si luminoase.

Chiar daca scaunele Chiavari se pastreaza in tendinte si in 2022, in special la evenimentele organizate in aer liber, in cazul evenimentelor pretentioase, incet-incet se impun in atentia organizatorilor modele noi de scaune elegante si confortabile, perfecte in saloanele impodobite fastuos, cu candelabre si lumini puternice. Tendinta anului 2021 de a renunta la husele de pe scaune sau de a le inlocui cu funde elegante se mentine si in 2022.

Luminile arhitecturale, masina de bule, fumul greu si artificiile cu flacara rece pentru dansul mirilor continua sa fie un ”must have” al evenimentului anului 2022, pentru a marca cele mai importante momente ale nuntii.

In 2022, stilul rochiei de mireasa va fi total diferit de cel al anului 2021. Pentru nuntile anului viitor designerii vestimentari propun rochii de mireasa albe, din materiale elegante, bogat impodobite cu broderii ample, cu spatele gol si corset care sa modeleze silueta afectata de perioadele de izolare. Indiferent de stilul rochiei de mireasa dorite, coafura asociata poate cuprinde cocuri stranse, impletituri usoare sau bucle lejere si, in special, flori in par (naturale sau artificiale) si un machiaj personalizat in ton cu stilul miresei. Accesoriile raman in topul preferintelor, fie ca vorbim despre cercei tip candelabru, coliere statement sau agrafe impunatoare care, in unele cazuri, pot inlocui cu succes voalul miresei.

Evenimentele anului 2022: Foarte multe, vesele, colorate si pline de viata

Deja de cativa ani la moda, Candy Bar-ul se mentine in actualitate, fiind impodobit cu cele mai apetisante dulciuri, fructe si flori in culorile evenimentului.

Coltul special amenajat pentru fotografii (photo-cornerul), devenit un trend in ultimii ani, alaturi de cabina foto (Magic Mirror), se va mentine si in 2022, iar fotografiile realizate pe loc, pentru fiecare invitat, vor inlocui sau vor insoti marturiile clasice.

Articol scris de Daniela-Dalia Seghedi,

Director Executiv complex Magic by Hop Garden

 

Despre Hop Garden Group

Hop Garden Group este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului. Cu o suprafata totala de aproximativ 15.000 mp. situata preponderent in Parcul Moghioros, complexul este impartit in 4 zone diferite, ce pot fi folosite individual, in functie de evenimentul dorit: petreceri tematice pentru copii sau adulti, evenimente corporate sau private, petreceri la piscina sau in parc, aniversari, baluri sau diferite momente sarbatorite in familie.

Grupul Hop Garden include 3 localuri:

-Magic Ballroom by Hop Garden este spatiul de evenimente private si corporate cu o suprafata de 800 mp., impartita in doua saloane specializate in organizarea de evenimente private si corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane si Salonul Grand cu o capacitate de pana la 270 de persoane.

-Hop Garden Parc este o gradina de vara situata in interiorul parcului Drumul Taberei si ocupa o suprafata de 1000 mp., cu acces din parc si din interiorul parcului acvatic. Cu o capacitate totala de pana la 500 de locuri la masa, impartite intre cele trei niveluri de terasa si restaurant, localul beneficiaza de un meniu diversificat, un cuptor din caramida pentru pizza si gratar in aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare in natura sau pentru petreceri private in aer liber. Gradina de vară este deschisa in fiecare an in perioada martie – octombrie.

-Hop Garden este o berarie lansata in 2018 si singurul spatiu al grupului situat in Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa de 400 de locuri, este potrivita atat pentru intalniri cu prietenii, cat si pentru evenimente private si corporate organizate intr-un cadru informal.

Contact Hop Garden Group

Email: pr@magic-park.ro

Telefon: 0770 448 443/ 0748 116 938

www.hopgarden.ro