Royal Hall – Partenerul ideal pentru evenimentele tale

Royal_Hall

Date de contact:

Rezervări  Royal Hall

Event Manager

 0755.905.905

office@royalhall.ro

Piața Presei Libere 1, București, România

Website / Facebook / Instagram

Royal Hall - Partenerul ideal pentru transpunerea ideilor și preferințelor tale în realitate

Nuntă la Royal Hall

Cel mai important eveniment din viața ta merită să fie organizat minuțios. Salonul te așteaptă gata amenajat, cu aranjamente clasice pe fiecare masă, cu fețele de masă de un alb maiestos, cu șervetele puse la punct frumos.  

Ne mândrim cu bucătarii noștri dedicați, cu faptul că putem pune la dispoziție mai multe tipuri de meniuri echilibrate și bine gândite în bucătăria Royal Hall, de la aperativ până la friptură, care să vă satisfacă toate papilele gustative. 

Coordonatorii noștri de evenimente vor deveni adevărați îndrumători pentru tine, vor fi trup și suflet implicați în tot pentru a-ți oferi posibilitatea de a savura din plin din cea mai frumoasă zi, unică și deosebită – NUNTA ta.

Creăm nunți regale pentru cei care ne spun un sincer DA și merg cu încredere alături de echipa noastră, echipă formată din profesioniști cu experiență, oameni transparenți și plini de inspirație.

Cea mai deosebită nuntă rămâne în memoria acelor miri care doresc să aibă totul la superlativ, care proiectează NUNTA în cele mai mici detalii și o lasă pe mâna profesionaliștilor. Începe cu a alege cel mai frumos salon din București – Royal Hall.

 

Oferta include

  •  Coordonator de eveniment
  •  Căsuță de dar
  •  Tortul miresei 
  •  Șampanie pentru întâmpinarea oaspeților
  •  Degustarea meniului pentru 2 persoane GRATUIT
  • Voucher 5% discount pentru serviciile de catering Royal Hall
  • Hostess gratuit pentru nunțile cu un număr de invitați mai mare de 150 persoane
  • Posibilitate de cazare la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, folosind voucher oferit din partea noastră

Royal Hall este mai mult decât o sală splendidă de gală, este un salon plin de magie, o locație ce oferă un spirit plin de grație și eleganță.

Meniu extraservicii

 

Botez la Royal Hall

 

Royal Hall este mai mult decât o sală splendidă de gală. Suntem o echipă de elită, perfect pregatită să dezvoltăm și să creăm orice tip de eveniment, oriunde și oricum ți-ai propus.

Planificarea și producția de evenimente au de bifat din ce în ce mai multe condiții într-un sector care se schimbă în permanență, dar conceptul de ospitalitate, căruia noi ne dedicăm de peste 11 ani, nu se va schimba niciodată.

Cei peste 11 ani de experiență si know-how-ul internațional ne-au perfectat într-o echipă multidesciplinară de profesioniști care se ocupă de îngrijirea fiecărui detaliu.

Evenimente corporate

 

Ne concentrăm intens pe gustul bun clasic şi facem în aşa fel încât aromele captivante ale lui “odinioară” să fie gătite high-end în mâncăruri noi, creative şi spectaculoase.

Din experienţa noastră, meniurile cu arome româneşti la bază topesc invitaţii şi dau startul unei seri de poveste.

Meniul este mereu deasupra aşteptărilor, în oricare variantă o vom testa şi alege împreună, pentru că evenimentul tău înseamnă pentru noi o retrăire a celor mai frumoase emoţii ale vieţii.

Şi suntem gata să-ţi punem totul pe tavă.

De ce suntem alegerea potrivită?

Royal Hall este o locație cu o arhitectură unică amplasată în zona centrală a Bucureștiului. Cu o capacitate de 300 de persoane pentru evenimentele de tip nuntă și 500 de persoane pentru cele de tip conferință, cu o curte interioară plină de viață, restaurantul oferă posibilitatea de a organiza petreceri în inima orașului, dar totodată departe de agitație.

Suntem o echipă de elită, perfect pregătită să dezvoltăm și să creăm orice tip de eveniment, oricum ți l-ai propus. Planificarea și producția acestora au de bifat din ce în ce mai multe condiții într-un sector care se schimbă în permanență, dar conceptul de ospitalitate, căruia noi ne dedicăm de peste 11 ani, nu se va schimba niciodată.

Echipa Royal Hall este unul din pilonii principali pe care se construiește activitatea noastră. Toți avem același scop, să trăiți lângă noi sentimentul suprem de mulțumire. Ne alegem colegii cu atenție, astfel încât alături de ei să uitați de orice grijă și să puteți savura din plin evenimentul dvs.

Galerie foto