Cinema in the Park: Seri de film în aer liber Pe PROMENADA MALL

Cinema in the Park: Seri de film în aer liber Pe PROMENADA MALL

Cinema in the Park: Seri de film în aer liber Pe PROMENADA MALL

În weekendul 17 – 18 iulie, cinefilii sunt așteptați pe terasa Promenada Mall pentru a se bucura de atmosfera de vacanță cu două seri de cinema în aer liber, deasupra orașului, la cea de-a doua ediție Cinema in the Park. Proiecțiile vor avea loc pe terasa generoasă și verde de la etajul 2, într-o atmosferă de picnic sub cerul liber.

Accesul la proiecții se va face pe bază de înscriere în prealabil pe https://promenada.ro/cinema-in-the-park-pe-promenada/, în limita a 200 persoane pe seară.

În seara de sâmbătă, 17 iulie, de la ora 21.30, cinefilii sunt așteptați la proiecția filmului Chef, o comedie savuroasă și delicioasă, cu actorii Jon Favreau, Sofia Vergara și Scarlett Johansson în rolurile principale. Filmul urmărește povestea unui chef faimos din Los Angeles al cărui traseu către faima gastronomică este întrerupt abrupt de recenzia un critic de restaurante.

Duminică, 18 iulie, de la ora 21.30, publicul se va răcori cu super-producția Baywatch, filmul de acțiune inspirat de serialul de succes din anii ’80 și ’90 despre viața salvamarilor din California, cu Dwayne Johnson, Pamela Anderson și Zac Efron în rolurile principale.

Accesul este gratuit în zona de proiecție și se face începând cu ora 16:30, în baza rezervării online și a unei brățări primite la intrare. Începând cu ora 18.00, publicul se va putea bucura de un moment muzical oferit de Cvartetul Anima, proiecția filmului fiind programată să înceapă la 21:30. Cinema in the Park este un eveniment răcorit de Birra Morreti.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță
Promenada Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat periodic, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

 

Promenada Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19
După o serie de verificări de conformitate și îmbunătățiri, Promenada Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți descoperi campaniile Promenada Mall și pe pagina oficială www.promenada.ro, pe Facebook și Instagram.

Oferte

Revelion 2019

Super Party de Ziua Femeii la The President

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020, incepand cu ora 19, sa sărbătorim împreuna Ziua Femeii! Va așteptăm cu un meniu special conceput de...

PRINDE SUPER OFERTA LA PIANO GARDEN ! DOAR 320 LEI/ PERS.

Detalii si rezervari: 0742.555.444 sau 0753.110.405 Mail: events@pianoballroom.ro Sos. Pipera-Tunari nr. 1B – reper McDonalds Pipera www.pianoballroom.ro   Revelion 2020 la Piano Ballroom Bucuresti Tarife: 370 lei / persoană PANA LA 1 DECEMBRIE...

Revelionul copiilor la Magic Playground

Revelionul Copiilor la Magic Playground by Hop Garden Iti doresti sa petreci Revelionul 2020 impreuna cu familia, la MAGIC Ballroom by Hop Garden, dar ti-e teama ca cei mici se...

The President

Rezervari si detalii: E-mail: office@president-events.ro Program restaurant: Luni - Duminica: 10.00 - 24.00 Program vizionari: Luni - Duminica: 12.00 - 21.00 Info si Rezervari: 0763 550 406, 0760 087 384,...