Magic by Hop Garden devine Hop Garden Group si estimeaza afaceri de 800.000 euro în 2021

• 600.000 euro investitie în perioada 2019-2021 în amenajarea celor 4 localuri din grupul Hop Garden
• 800.000 euro este cifra de afaceri estimata pentru Hop Garden Group în 2021.

Bucuresti – În 2021 grupul Magic by Hop Garden devine Hop Garden Group si estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de 65% comparativ cu anul 2020. Compania anticipeaza o cifra de afaceri de peste 800.000 euro pentru întregul grup Hop Garden, urmand ca pana la finalul anului 2021 sa atinga nivelul de afaceri înregistrat în 2019, în functie de gradul de eliminare a restrictiilor legale. Raportandu-se la numarul de solicitari primite, reprezentantii Hop Garden Group estimeaza organizarea a peste 200 de evenimente de diferite marimi si pentru diferite categorii de public, în spatiile interioare si exterioare ale localurilor din cadrul grupului, în a doua jumatate a anului 2021.

În perioada septembrie 2019 – iunie 2021, grupul Hop Garden a realizat investitii de peste 600.000 euro, suma directionata în amenajarea spatiilor berariei Hop Garden (interioare si exterioare), în modernizarea complexului Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115, în proiecte de reamenajare si redeschidere a gradinii de vara Hop Garden Parc, din Parcul Drumul Taberei (fost Parcul Moghioros), în deschiderea primului local Prepelitescu Hop Garden – locatie în franciza, precum si în rebrandingul grupului Hop Garden.

”În cei 3 ani de la lansarea berariei Hop Garden, primul local al grupului, numele Hop Garden a devenit sinonim cu bunul gust si relaxarea. Continuarea dezvoltarii grupului prin deschiderea succesiva a celorlalte spatii ale grupului a venit firesc, ca o completare a calitatii serviciilor pe care ne straduim sa le oferim clientilor nostri. Fie ca le pregatim evenimente de vis la Magic Ballroom, mese relaxante la beraria Hop Garden – pe cheiul Dambovitei sau la Hop Garden Parc (în parcul Drumul Taberei) într-o oaza de verdeata si relaxare, sau ca pregatim meniuri deosebite la Prepelitescu Hop Garden, suntem fericiti sa le oferim locuitorilor Bucurestiului tot ce îsi doresc în zilele libere, indiferent ca este vorba despre evenimente speciale sau doar de momente de relaxare în familie, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden Drumul Taberei.

Despre Hop Garden Group
Hop Garden Group este un complex de agrement specializat în organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis în octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului. Cu o suprafata totala de aproximativ 15.000 mp. situata preponderent în Parcul Moghioros, complexul este impartit în 4 zone diferite, ce pot fi folosite individual, în functie de evenimentul dorit: petreceri tematice pentru copii sau adulti, evenimente corporate sau private, petreceri la piscina sau în parc, aniversari, baluri sau diferite momente sarbatorite în familie.

Grupul Hop Garden include 4 localuri:

-Magic Ballroom by Hop Garden este spatiul de evenimente private si corporate cu o suprafata de 800 mp., împartita în doua saloane specializate în organizarea de evenimente private si corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane si Salonul Grand cu o capacitate de pana la 270 de persoane.

-Hop Garden Parc este o gradina de vara situata în interiorul parcului Drumul Taberei si ocupa o suprafata de 1000 mp., cu acces din parc si din interiorul strandului. Cu o capacitate totala de pana la 500 de locuri la masa, împartite între cele trei niveluri de terasa si restaurant, localul beneficiaza de un meniu diversificat, un cuptor din caramida pentru pizza si gratar în aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare în natura sau pentru petreceri private în aer liber.

-Hop Garden este o berarie lansata în 2018 si singurul spatiu al grupului situat în Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa de 400 de locuri, este potrivita atat pentru întalniri cu prietenii, cat si pentru evenimente private si corporate organizate într-un cadru informal.

-Restaurantul Prepelitescu – parte a grupului Hop Garden se pozitioneaza ca un restaurant cu servire rapida, cu specific romanesc si international urban, adresandu-se familiilor numeroase si grupurilor de prieteni cu oferte speciale: platouri pentru grupuri de 4 persoane, meniuri speciale pentru copii, preparate cu specific romanesc sau specific international urban, precum si feluri de mancare inedite.