Subway a lansat un nou meniu de inspiratie italiana

Subway-lansează-meniu-nou-de-inspirație-italiană-1

Meniu de inspiratie italiana

Subway a introdus produse noi, inspirate din bucătăria italiană în meniul său. Supreme Pizza Wrap, Chicken Pizziola Sub, Margherita Toastie și Pepperoni Sub Ciabatta sunt deliciile noi din Pizza Collection disponibile în restaurante.

O masă în stil italian este o modalitate excelentă de a petrece timpul alături de cei dragi. Noile gustări Subway sunt perfecte pentru serile de film cu prietenii sau cina cu familia. Noul meniu include produse precum: Supreme Pizza Wrap – creată special pentru persoanele pentru care nu există niciodată prea multă carne pe pizza. O tortilla mare umplută cu friptură, bacon și pepperoni, însoțită de brânză delicioasă și legume proaspete – ceapă, ardei, măsline și jalapenos. Chicken Pizziola Sub – ca o delicioasă felie de Italia în pâine crocantă și aromată. Margherita Toastie – o gustare crocantă tocmai scoasă din cuptor cu sos marinara, roșii, mozzarella și oregano. Pepperoni Sub Ciabatta – pâine crocantă cu sos marinara, pepperoni, brânză și legume.

Ne dorim să oferim în continuare clienților noștri produsele delicioase cu care i-am obișnuit, dar să aducem și noutăți în meniul din restaurantele noastre. Astfel că începând de acum, iubitorii de pizza se vor bucura de o varietate de produse noi, inedite, create special pentru ei. Mai mult decât atât, așa cum se obișnuiește în restaurantele noastre, produsele pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecăruia pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi.”, a declarat Andrei Trifan, Business Developer of Subway brand.

 

Despre Subway

Lanțul de restaurante Subway® oferă sandwich-uri, salate și lipii proaspăt preparate în mai mult de 100 de țări, creând astfel peste 7 milioane de sandwich-uri în fiecare zi din ingredientele sale. Lanțul este o alternativă la fast-foodul tradițional, iar consumatorii pot opta pentru sandwich-uri, salate și wrap-uri dintr-o mulțime de variante de carne, proteine vegetale și legume.

Fiecare restaurant este deținut și operat prin francize Subway – o rețea de peste 20.000 de antreprenori și mici proprietari dedicați – care își propun să ofere cea mai bună experiență pentru clienții lor în comunitățile locale.