10 motive ca sa-ti organizezi nunta iarna sau primavara

nunta

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai asteptate evenimente din viata noastra este cel mai important moment din planificarea nuntii.

De ce?

Pentru ca de momentul evenimentului depind foarte multe lucruri: locul de desfasurare (in aer liber, salon sau in cort), tipul aranjamentelor florale, alegerea programului artistic, participarea invitatilor etc. Multe, foarte multe lucruri depind de data evenimentului, inclusiv rochia miresei si costumul mirelui. De aceea este foarte important ca toate activitatile organizatorice sa inceapa de-abia dupa stabilirea datei si rezervarea ferma restaurantului.

Majoritatea mireselor opteaza pentru o nunta vara sau toamna devreme, fara sa acorde o cat de mica importanta celorlalte anotimpuri (iarna sau primavara), astfel ca lunile iunie-septembrie devin perioade foarte aglomerate, cu evenimente care se deruleaza uneori vineri sau duminica si timp limitat pentru pregatiri. Este de inteles motivul alegerii acestei perioade daca iti organizezi nunta in aer liber sau la cort, insa cand optezi pentru un salon cu cele mai performante dotari moderne, luna evenimentului conteaza mult mai putin.

Astazi iti venim in ajutor prezentandu-ti cele mai importante 10 avantaje pentru o nunta organizata iarna sau primavara, mai precis in perioada ianuarie-mai.

Oferte si gratuitati diverse din partea localului

Intre lunile ianuarie – mai este cea mai linistita perioada din an in domeniul organizarii de evenimente, de aceea foarte multi organizatori de nunti au reduceri destul de mari, pachete all inclusive extrem de avantajoase sau ofera diverse gratuitati pentru evenimentele din aceasta perioada. De ce n-ai profita sa obtii acel pachet de servicii pe care ti-l doresti la un pret cu 15%-20% mai mic decat in iulie-august?

Sambete disponibile la alegere

Cand iti alegi data evenimentului dorit in luna iulie, august sau septembrie, uneori trebuie sa o faci cu 2-3 ani inainte, mai ales daca este un salon extrem de solicitat sau sa optezi pentru o zi de vineri sau de duminica. Nu e cazul acum, deoarece exista mult mai multe date disponibile in perioada ianuarie-mai, astfel ca poti stabili data perfecta doar cu 5-6 luni inainte.

Luna iubirii poate deveni cel mai romantic moment al nuntii

Intre 14-24 februarie este o perioada magica si plina de iubire, perfecta pentru o nunta cu o tematica inspirata de aceste momente. Ce poate fi mai romantic decat sa-ti organizezi nunta in luna iubirii sau, cand data o permite, chiar de Valentine’s Day ori Dragobete?

Oferte avantajoase din partea tuturor furnizorilor

Asa cum localul are discounturi in aceasta perioada, la fel au si ceilalti furnizori. Fie ca este vorba despre aranjamente florale, fotograf si cameraman, DJ-ul sau formatia favorita, Candy Bar si multe altele, toate pot avea preturi speciale in aceasta perioada. De ce sa nu profitam de ele?

Vremea orhideelor si a florilor de primavara

Daca iti doresti aranjamente florale exotice la restaurant, ori pentru buchetul miresei, este cel mai potrivit moment sa le ai fara ca acest lucru sa te falimenteze. Pentru ca iarna este anotimpul lor, acum poti avea cele mai frumoase orhidee imperiale la preturi foarte avantajoase. Iar daca iubesti florile de primavara cu mirosul lor imbietor, freziile, lalelele, narcisele si bujorii iti pot deveni cei mai buni prieteni, la preturi rezonabile.

Nu exista riscul de suprapunere a evenimentului tau cu altele sau cu concedii

De aceea este putin probabil ca matusa ori cea mai buna prietena sa fie la un alt eveniment si sa nu poata participa la nunta ta. De asemenea, mult mai putina lume pleaca in concediu in perioada ianuarie-mai decat in iulie-august.

Disponibilitate mai mare pentru petrecere

Daca vara multitudinea de evenimente la care participam devine obositoare, iarna si primavara acest lucru nu se mai intampla. Concediile s-au terminat demult si deja a trecut ceva timp de la ultimul eveniment important, asa ca fiecare isi doreste putina distractie.
O nunta sau un botez este exact ce ne lipseste.

Atentie mai mare la detalii

Daca mereu ti-ai dorit ca organizatorii sa-ti acorde intreaga lor atentie si sa tina cont de cele mai mici dorinte ale tale, acum este momentul tau. Datorita ”concurentei” reduse din aceasta perioada, veti fi rasfatati de organizatori cu un timp mult mai mare alocat clientului.

Poti obtine muzica favorita la preturi mult mai bune

Fie ca optezi pentru un DJ cunoscut sau pentru o formatie cu muzica live, in aceasta perioada sunt sanse mult mai mici sa fie implicati in alte evenimente, private sau corporate. Totodată, la fel ca in cazul celorlalti furnizori, vei putea obtine serviciile dorite la preturi mult mai mici decat in lunile de vara si de toamna.

Dai tonul evenimentelor din noul sezon

in fiecare an exista tendinte la moda ale noului sezon. Fie ca vorbim despre noile stiluri ale rochiilor de mireasa sau de coafuri, de culoarea anului sau de accesoriile la moda, de ce sa nu fii tu prima persoana care profita de ele? Poti fi un adevarat ”trend setter”, admirata si, mai ales, invidiata de prietene.

nunta

Material redactat in cadrul programului educational ”Nunta… pas cu pas”

Derulat in perioada septembrie 2021 – mai 2022, programul educational ”Nunta… pas cu pas” initiat de Hop Garden Group are scopul de a prezenta activitatile concrete ale organizarii evenimentelor private. Materialele informative oferite publicului pe durata proiectului includ urmatoarele teme: ”Cum iti alegi locatia potrivita pentru nunta sau botez?”, ”5 caracteristici ale organizatorului de evenimente perfect”, ”10 motive ca sa-ti organizezi nunta iarna sau primavara”, ”Meniul de nunta – intre alegeri si degustare”, ”Planificarea nuntii – cand, cum, cat?”.

Proiectul este sprijinit de 14 parteneri media: ACC Media Channel, Bucuresti Life, Bucurestii Vechi si noi, Clarissa, Dacic Cool, Fashion8, Iqool, Mireasa perfecta, Mujer, Nunta in Bucuresti, PRwave, Restaurante-Bucuresti.ro, Restocracy, StyleAndTheCity.ro, RevelionInBucuresti.

Despre Hop Garden Group

Hop Garden Group este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului. Cu o suprafata totala de aproximativ 15.000 mp. situata preponderent in Parcul Moghioros, complexul este impartit in 4 zone diferite, ce pot fi folosite individual, in functie de evenimentul dorit: petreceri tematice pentru copii sau adulti, evenimente corporate sau private, petreceri la piscina sau in parc, aniversari, baluri sau diferite momente sarbatorite in familie.

Magic Ballroom by Hop Garden este spatiul de evenimente private si corporate cu o suprafata de 800 mp., impartita in doua saloane specializate in organizarea de evenimente private si corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane si Salonul Grand cu o capacitate de pana la 270 de persoane.

Taverna Voichitei by Hop Garden este un local intim potrivit pentru a-ti incepe ziua cu o cafea buna si un pranz delicios. Este un spatiu structurat in trei 4 zone distincte, ce pot fi folosite in paralel pentru diferite tipuri de evenimente: spatiul interior de maximum 50 persoane, terasa incalzita de la primul nivel cu o capacitate de 60 de persoane, foisorul mare de la ultimul nivel cu o capacitate de 40 de persoane si separeul intim pentru 10 persoane, de la nivelul doi (foisorul mic) unde se poate organiza o masa restransa in familie, cu prietenii apropiati sau cu colegii.

Hop Garden Parc este o gradina de vara situata in interiorul parcului Drumul Taberei si ocupa o suprafata de 1000 mp., cu acces din parc si din interiorul parcului acvatic. Cu o capacitate totala de pana la 500 de locuri la masa, impartite intre cele trei niveluri de terasa si restaurant, localul beneficiaza de un meniu diversificat, un cuptor din caramida pentru pizza si gratar in aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare in natura sau pentru petreceri private in aer liber. Gradina de vara este deschisa in fiecare an in perioada martie – octombrie.

Hop Garden este o berarie lansata in 2018 si singurul spatiu al grupului situat in Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa de 400 de locuri, este potrivita atat pentru intalniri cu prietenii, cat si pentru evenimente private si corporate organizate intr-un cadru informal.

Contact Hop Garden Group

Email: pr@magic-park.ro

Telefon: 0770 448 443/ 0748 116 938

www.hopgarden.ro